Verschillende groepen

Trainingsritten.

Tijdens de trainingsritten op woensdag- en donderdagavond en zaterdagmiddag vormt conditietraining een onderdeel van de tocht. Heren en dames fietsen met elkaar en het tempo blijft afgestemd op de tempogroep.

Beginnersgroep.

Onder begeleiding van een aantal toerclub leden gaan deze startende fietsers wennen om te fietsen in een groep. Voor  mannen en vrouwen die hun conditie willen verbeteren.  Heb je  een racefiets of mountainbike en wil je eens meefietsen? Je bent van harte welkom. Als je een keer mee wilt fietsen met de beginnersgroep mail dan naar info@toerclubdalfsen.nl voor meer informatie. 

Heren groepen toerfietsen. 

Deze groep heeft een eigen programma (opgenomen in de Fietsagenda) en fietst in recreatief tempo. Deze groep fietst op dinsdagmiddag om 13.30 uur en zaterdagmiddag om 14.00 uur.
Regelmatig staat er een dagtocht op het programma. (zie fietsagenda). Uiteraard zijn jongere belangstellenden ook welkom, ervan uitgaande dat het tempo gerespecteerd wordt.

Dames groepen.

De dames fietsen in twee tempogroepen (Recreatief en Toer) op dinsdagmorgen.
Er wordt gestart om 9.00 uur (of 8.30 uur vanaf het clubgebouw aan de Gerner Es 7c). Voor een gedetailleerd programma zie de fietsagenda.

Damesweekend.

Jaarlijks organiseert Toerclub Dalfsen voor de dames een fietsweekend waarbij gezelligheid en teamgeest voorop staan. Voor de overnachting en de verzorging onderweg wordt een bijdrage in de kosten gevraagd.

Club-Meerdaagse.

Toerclub Dalfsen organiseert ook meerdaagse toertochten waarbij gezelligheid en teamgeest voorop staan. Deze meerdaagse toertochten kunnen in Nederland plaats vinden of in het buitenland. Voor de echte klimmers onder de toerclub leden gaat er dan een bus van MM-Travel mee naar bijvoorbeeld de Franse Alpen.

Sluitingsrit. 

Het wegseizoen wordt jaarlijks afgesloten met een tocht op de laatste zaterdag in september. Na afloop wordt er gezellig nagepraat in het clubgebouw.
Hierna verruilen veel clubleden hun racefiets voor hun mountainbike zodat ze in het winterseizoen de conditie op peil kunnen houden en te kunnen blijven sporten in clubverband. Meer informatie over het mountainbiken staat ergens anders op deze website.

 

Evenementen

 

 

Delen


Ogenblik a.u.b. ...