Voordelen lidmaatschap

Wij zetten de voordelen van een lidmaatschap van Toerclub Dalfsen voor je op een rij:

1. Gratis deelname aan wekelijkse trainingen in een gezellige sfeer en met groepen van je eigen conditie en/of ervaringsniveau.

2. Deelname aan een jaarlijkse 2 of 3 daagse evenement voor toerfietsers en MTB-ers in een geheel andere omgeving tegen lage kosten.

3. Gratis ontvangst van Toerfiets Evenementen Programma van de NTFU.

4. De mogelijkheid om samen met andere leden deel te nemen aan tochten die andere verenigingen in binnen- en buitenland worden georganiseerd. Korting bij deelname aan deze evenementen.

5. Een fietsagenda waarin de deelname aan tochten en aantal gefietse kilometers kan worden bijgehouden.

6. Een gratis (digitaal) clubblad dat 11x per jaar uitkomt en je op de hoogte houdt van de activiteiten van Toerclub Dalfsen.

7. Toegang tot de website www.toerclubdalfsen.nl  waarop je op in kunt loggen op de speciale afgeschermde leden informatie.

8. In lidmaatschap is opgenomen een unieke  "allrisk" verzekering voor materiaal tot € 1000,= en een rechtsbijstand verzekering. ( verhoging van verzekerde bedrag is mogelijk). Meer informatie hierover vindt u op de website van NTFU.

9. Zes keer per jaar ontvang jet het Fiets sport Magazine van de NTFU. Een blad boordevol informatie over fietsen, techniek,kleding, training, vakantie, medische adviezen enz.

10. Clubkleding tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De clubkleding kan besteld worden bij de kledingcommissie  ( kledingcommissie@toerclubdalfsen.nl)

11. Een aanvullende transport verzekering van je fiets.

12. Tevens heeft Toerclub Dalfsen een unieke winteraanbieding bij Kontrast Sport & Wellnes speciaal voor Toerclub leden.  Alleen Leden van Toerclub Dalfsen kunnen hier  gebruik van maken.

vraag naar de voorwaarden.

 

Evenementen

 

 

Delen


Ogenblik a.u.b. ...