Nieuws

Nieuws: Toerclub start met groep "Fiets je fit" voor de beginnende fietser
   (04-04-2018)

Heb je ooit een racefiets gekocht en wil je graag kennis maken met de toerclub?

Voor startende fietsers begint de toerclub met "Fiets je fit": onder begeleiding van ervaren toerclubleden ga je toewerken naar het doel om fitter te worden, conditie te krijgen en kun je gaan trainen voor een mooie fietstocht in september. Op 26 april om 19.30 is er een informatie-bijeenkomst in het clubgebouw van ToerClub Dalfsen, Gerner Es 7c. 

Klik hier voor meer informatie en kun je je (geheel vrijblijvend) aanmelden voor de informatie-avond.

(Terug naar boven)


Nieuws: Steun Toerclub Dalfsen met Albert Hein
   (01-04-2018)

Spaar voor Toerclub Dalfsen!

Albert Hein in Dalfsen start dinsdag 3 april met een ontzettend leuke actie waarbij jij voor jouw vereniging, in dit geval dus voor ToerClub Dalfsen, geld kunt sparen! Hiervoor sponsort Albert Hein in totaal €10.000,-!

Bij besteding van elke € 15,00 ontvang je een unieke code waarmee je kunt stemmen ToerClub Dalfsen. 

De actie is vanaf 3 april tot 12 mei 2018. 

(Terug naar boven)


Nieuws: Erbens VechtdalToer
   (31-03-2018)

Toerclub Dalfsen organiseert jaarlijks de Erbens Vechtdaltoer. Dit is een jaarlijks terugkerend wielerevenement dat plaatsvindt op de laatste zaterdag in mei. De routes gaan door het rustgevende gebied waarin je de naamgever Erben Wennemars tijdens zijn trainingsritten kunt tegenkomen: het stroomgebied van de Overijsselse Vecht tussen Dalfsen en het Duitse Uelsen. Zoals altijd is er weer veel aandacht voor de landschappelijke schoonheid van de tocht en de veiligheid van de deelnemers.

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


Nieuws: Morrenhof-Jansen Obstakelloop 29 april 2018
   (01-03-2018)

Morrenhof-Jansen Obstakelloop 29 april 2018

 

Schrijf je in voor de Morrenhof-Jansen obstakelloop Zeker weten.. gaat de obstakelloop dit jaar door!

Op zondag 29 april 2018 organiseert Oranjevereniging Dalfsen de derde editie van de: Morrenhof-Jansen obstakelloop. Schrijf je in voor deze sportieve uitdaging, die je op unieke plekken in Dalfsen brengt. Bijzonder aan de Morrenhof-Jansen obstakelloop is dat je dwars door verschillende bedrijven in Dalfsen rent.

Verzuur je kuiten bij de brokkenmakers van Dalfsen, ren door de schappen van supermarkten, loop over water, haal een nat pak én overwin obstakels op de Bellingeweer.

De obstakelloop van ongeveer 7 kilometer, start en eindigt op het evenemententerrein van Dalfsen. Dit jaar is er plek voor maximaal 750 deelnemers.

Ga jij de uitdaging aan?

Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 27 februari om 20.00 uur via www.dalfserobstakelloop.nl. Schrijf je snel in, want vol = vol.
De inschrijving bedraagt €17,50,- per deelnemer (inclusief tijdsregistratie, gepersonaliseerd startnummer, finishfoto én uniek shirt).
Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar en ouder.
Je kunt starten tussen 13.30 en 15.30 uur.
Voor meer informatie en inschrijving: www.dalfserobstakelloop.nl

(Terug naar boven)


Evenementen

 

 

Delen


Ogenblik a.u.b. ...