Fiets je fit

Dalfsen - Cauberg ook jij kan dat!   

Heb jij ooit een racefiets gekocht met het idee om iets aan je fitheid te doen? Had je een fietsmaatje dat inmiddels alweer gestopt is? Heb je een doel nodig om je mooie fiets weer de beweging te geven die het verdient? Dan heeft Toerclub Dalfsen iets voor jou!

We willen graag met je kennismaken, als jij samen met andere startende fietsers wil toewerken naar een stevige prestatie in september. Via een trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden bereiden we je voor op een fantastische fietstocht van Dalfsen naar de Cauberg. 220 kilometer op 1 dag! Met natuurlijk goede verzorging en begeleiding onderweg en een comfortabele busreis terug naar huis.

We nodigen je uit voor een informatiebijeenkomst op 26 april om  19:30 in ons fantastische clubhuis aan de Gerner Es 7a in Dalfsen. We horen graag wat jij wil en hoe we fietsen voor jou leuk kunnen maken. We vertellen je daarnaast alles over ons plan, dat onderdeel is van onze campagne om jongere leden te werven. En met jonger mikken we op de leeftijdsgroep tot 45 jaar.

Als jij wil dat de midlife crisis aan jouw deur voorbij gaat, noteer 26 april om 19:30 dan in je agenda! We heten je graag welkom.

Voor deelname hier aan kunt u hieronder registreren en zien je dan graag op 26 april.

Wil je er al vast iets meer over weten neem dan contact met Mark Boiten via 06-34933863 

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*

 

 

Evenementen

 

 

Delen


Ogenblik a.u.b. ...